Dagens fråga!

Ja, hej. Som ni säkert har märkt så finns det alternativ som inte alls passar in på just er. Många har klagat över detta så ikväll eller imorgon kommer en fråga med alternativ som passar ALLA. Det var t ex 3 som röstade att de var Kajsa (Varav en faktiskt var Kajsa) menmen en ny dag, nya tag! Nu drar jag mig bort mot mariebergsvägen 33. En bamsekram från mig till dig!!!!!!!!!!!!!

Skön jag är?!

hej orkar inte skriva nåt men här kommer en liten spännande fråga: / sara

Nanga def?

k a j s a

med Kajsa & Moa

Hola, jag sitter i Moas rum med henne och lille Kajsa. Vi sitter vid varsin mobil och ska snart "lana" Super Mario, hehe. Idag har jag varit i skolan, sen gick jag till Amanda G och vi skulle byta hennes piercing pärla men det gick inte så vi spelade Temple Run en stund sen gick jag hem och åt, efter det gick jag till Moa och kollade på idol och sen kom Kajsa också och ja nu sitter vi här, i drömmarnas trädgård.
PS jag och Emelie ska kanske på Jason Derulo den 24 mars eller vad det var #LEGGO !!!!!!!????
Nu ska vi ut och ha skit roligt
Kramkram hejdå stå på tå.

/ S
ps. det är Chris Browns mamma på bilden.
ps2. jag bloggar från mobilen. ds2.


salut mon amies

hejhej,
kom nyss hem, jag har varit ute en liten stund med amanda pergel, innan det var jag med ammer och amandabästis. vi satt inne först, dom vid varsin dator och jag med amandas nintendo ds :p
sen gick vi till netto och efter det drog ammer hem. då satt jag och amanda på en bänk och pratade sen skulle hon hem och göra nån läxa. då gick jag hem och amanda pergel va här så jag var med henne en stund sen somna vi typ och då gick jag hem.
nu sitter jag hemma och kollar på tv :)
heeejdå
/ s


juste, jag har köpt 3 nya navelpiercingar (som jag inte får använda än men ändå) på Punkt Shop. Den på bilden, en med en fjäril och en med en blomma.

RSS 2.0